آَشنایی با متخصص ارتوپد در اصفهان ; مهارت ها و وظایف

آَشنایی با متخصص ارتوپد در اصفهان ; مهارت ها و وظایف

پیش از معرفی متخصص ارتوپد در اصفهان بهتر است کمی در ارتباط با ارتوپد و بخش ارتوپدی آشنایی پیدا کنیم. ارتوپد به پزشکی گفته می‌شود که ابتدا در شاخه پزشکی عمومی و سپس تخصص ارتوپدی تحصیل می‌کند.

ارتوپدی و اصطلاح ارتوپدی به قرن ۱۸ برمی‌گردد زمانی که علم ارتوپدی شبیه به یک باغبان تصور شد که می‌تواند درختی کج را با تکیه بر دیوار یا تکه چوب به درختی صاف تبدیل کرد.

ارتوپدی شاخه از علم پزشکی است که به درمان بیماری، آسیب و اختلالات عضلانی و اسکلتی کمک می‌کند. علم ارتوپدی مربوط به بیماری و اختلال در عملکرد اعصاب، تاندون، عضلات، استخوان‌ها و در کل اسکلت بدن می‌باشد.

در کل متخصص ارتوپد به درمان آسیب‌ها و اختلالات اسکلت بدن می‌پردازد. خصوصا بیماری‌هایی مثل ستون فقرات، پا، مفاصل و عضلات در این شاخه قرار می‌گیرند.

فلوشیپ ارتوپدی در اصفهان

متخصص ارتوپد در اصفهان و شهرهای دیگر می توانند به درمان و تشخیص بیماری های اسکلتی و استخوانی بدن بپردازند و مثل هر پزشک دیگر می‌توانند بر روی قسمت خاصی از بدن تمرکز داشته باشند.

از این رو برخی از پزشک و متخصص ارتوپد در درمان بیماری‌های پا، گردن، زانو، کمر، ستون فقرات، کودکان تمرکز و مهارت دارد.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که پزشک مورد نظر در درمان این سری بیماری‌ها فلوشیپ یا تخصص دارد و درمان‌های بهتر و جامع‌تری در این رابطه به بیماران خود ارائه می‌دهد.

جراح و متخصص ارتوپد در اصفهان چه کاری انجام می دهد؟

به نظر شما وظیفه جراح ارتوپد در اصفهان و یا شهرهای دیگر چیست؟ هر زمان که درمان محافظه کارانه و دارویی اثری نداشته باشد پزشک ارتوپد تصمیم به جراحی می‌گیرد.

گاهی اوقات دردهایی مثل درد پا، زانو، شانه و کتف اگر خیلی عمیق باشد و با دارو و آمپول‌‎های مختلف نتیجه نگیرد در این صورت حتما بایستی جراحی انجام شود.

جراحی ارتوپد نیز با پزشکی ارتوپد فرق دارد چرا که پزشک جراح می‌بایستی به تمامی آناتومی بدن آگاه باشد تا بتواند بخش مورد نظر را عملی جراحی کند.

جراح ارتوپد معمولا حدود ۱۲ سال تحصیلات در این زمینه داشته و می‌تواند عضلات و اسکلت مختلف بدن را جراحی کند. در گذشته وظیفه ای که دکتر ارتوپد داشت با الان تفاوت‌هایی داشت.

تا حدودا سال ۱۸۹۰ پزشک ارتوپد تنها وظیفه شناخت و درمان آسیب و اختلالات اسکلتی را داشت و معمولا با دادن برنامه‌های ورزشی، آتل بندی و حرکات دست و پا بیشتر برای کودکان درمان تجویز می‌کرد.

اما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی مغز استخوان این رشته وارد بخش جراحی شد تا جایی که امروزه می‌توان پیوند مغز استخوان، پیوند زانو، درمان آرتروز و غیره را در این رشته مشاهده کرد.

وظایف متخصص ارتوپد

\"متخصص-ارتوپدی-در-اصفهان\"

ارتوپد و علم ارتوپدی بر یک اصل استوار است و آن هم درمان و بهبود روند حرکت و از بین بردن اختلالات و آسیب‌های اسکلتی بدن است که به درمان تغییرات دژنراتیو معروف است.

متخصص ارتوپد در اصفهان زمانی که با بیمار مواجه می‌شود و به درمان آن می‌پردازد هر یک از وظایف زیر را با دقت و تمرکز بالا انجام خواهد داد:

  • بررسی ناحیه آسیب دیده
  • طرح درمان با دارو، ورزش و تمرینات دیگر
  • طرح درمان با تمرین‌ها و ورزش‌های سنگین
  • پیشگیری از تشدید بیماری با رعایت نکات فیزیکی مختلف

بنابراین متخصص ارتوپد سعی می‌کند با تشخیص ناحیه مختل شده به درمان آن به روش‌های گوناگون بپردازد و به بیمار کمک کند که بیماری مورد نظر تشدید پیدا نکند.

ارتوپدی پا

برخی از پزشکان و متخصصین تنها بر روی قسمتی از بدن تمرکز دارند. پا نیز یکی از قسمت‌های بدن است که ارتوپدی خاص خود را می‌پذیرد. ارتوپدی پا مربوط به بیماری‌های زانو، کف و ساق پا می‌باشد.

با توجه به علم ارتوپدی مشکلات و درد پا می‌تواند ناشی از اختلالات کمر و زانو باشد بدین ترتیب اکثر بیمارانی که شکایت از درد پا دارند در دو ناحیه کمر و زانو معاینه و درمان می‌شوند.

جراح و متخصص ارتوپدی دراصفهان و شهرهای دیگر معمولا برای کاهش درد پا، استفاده از کفش‌های طبی و استاندارد را پیشنهاد می‌دهند. حال اگر این درمان‌های موضعی پاسخگو نباشد باید به جراحی پرداخت.

 تسکین درد کف پا با درمان های ارتوپدی

درمان‌های ارتوپدی علاوه بر بخش دارویی در بخش های عملی نیز باعث تسکین بسیاری از دردها می‌شود. درد کف پا دردی است که با بالا رفتن سن و یا حتی انجام کارهای سنگین، سر پا ایستادن در طولانی مدت ایجاد می‌شود.

برای درمان درد کف پا می‌توان به متخصص ارتوپد در اصفهان مراجعه و برنامه های مخالف دریافت کرد‌. معمولا درد کف پا با التهاب فاسیای پلنتار همراه است که این بیماری به بیماری پلنتار معروف است و معمولا درمان آن با پوشیدن کفش‌های مناسب و هم چنین ورزش‌های مناسب همراه است.

ارتوپدی و درمان

ارتوپدی پا با دو روش مختلف درمان می شود: درمان محافظه کارانه، جراحی. در درمان محافظه کارانه برنامه های کاربردی و فیزیکی به بیمار داده می شود.

در برخی موارد نیز از التراسوند استفاده می شود که با عبور از قسمت های غیر فعال بدن باعث فعال شدن و جریان خود در ان قسمت ها می شود. کایرو پراتیک، شوک درمانی و احیا پزشکی در این دسته قرار دارند.

جراحی ارتوپد زمانی صورت می پذیرد که فرد با درمان محافظه کارانه پاسخی از درمان دریافت نکند. معمولا زمانی که فرد درد های شدید و غیر قابل تحمل در قسمت های شانه، زانو، مفصل و ساق پا داشته باشد نیاز به جراحی دارد.

هم چنین گاهی اوقات ممکن است تاندون پا بریده یا پاره شود در این صورت درمان های تاندون نیز حتما به جراحی وابسته است. بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که در بخش ارتوپدی پا جراحی یکی از تاثیر بخش ترین درمان ها به منظور کیفیت و بهبود روند حرکتی فرد است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا