جراحی استخوان

جراحی استخوان شاخه‌ای از هنر جراحی می‌باشد که در آن از روش‌های درمانی مناسب با بیماری‌ها و شرایط بیمار استفاده می‌شود. به جراحی استخوان ارتوپدی نیز می‌گویند.

تشخیص و درمان بیماری‌هایی که مرتبط با مفاصل و لگن می‌باشد به عهده متخصص جراحی استخوان و مفصل می‌باشد.

عمل‌های جراحی که برای استخوان مورد استفاده قرار می‌گیرد بسیار متنوع است که چند مورد از معمول ترین و رایج ترین آنها را نام می‌بریم. از معمول ترین روش های جراحی استخوان عبارتند از:

  •  نمونه برداری از استخوان
  •  خارج کردن تومورهای استخوانی
  •  بلند کردن و یا کوتاه کردن استخوان
  •  جااندازی شکستگی استخوان
  •  بند استخوان برای درمان جوش نخوردگی‌های شکستگی

دکتر عبدالله هادی جزء جراحان استخوان ایران است که در کار خود بسیار مجرب است که در این سایت می‌توانید بیشتر با خدمات ایشان آشنا شوید.

پزشکانی که متخصص ارتوپد هستند و فوق تخصص کیفوز و اسکولیوز(کژ پشتی و گوژ پشتی) را داشته باشند می‌توانند بیماری ها و مشکلات مرتبط را درمان کنند.

اسکولیوز یکی از شایع ترین بیماری‌هایی است که بسیاری از کودکان و نوجوانان با آن درگیر هستند. این بیماری یک طرفه شدن ستون فقرات را شامل می‌شود و می‌تواند ستون فقرات را به شکل اس در بیاورد.

درمان‌های مورد نظر برای اسکولیوز بسیار متفاوت است و بستگی به شدت انحراف ستون فقرات افراد دارد. معمولاً افرادی که انحنای ستون فقرات آنها ۵۰ درجه یا بیشتر باشد نیاز به جراحی اسکولیوز دارند.

زیرا در این مورد ممکن است که انحراف آنها شدت پیدا کند. کیفوز هم مانند اسکولیوز اختلال ستون فقرات است که در کودکان و بزرگسالان رخ می‌‌دهد.

معمولاً منشأ اصلی این اختلالات  طرز نشستن نادرست است. بیماری کیفوز به گونه‌ای می‌باشد که ستون فقرات حالت گردی به خودش می‌گیرد.

فوق تخصص جراحی کیفوز و اسکولیوز براساس رادیوگرافی که از بیمار می‌گیرد می‌تواند مقدار قوس موجود در ستون فقرات او را تشخیص دهد. اگر این قوس بیشتر از ۵۰ درجه باشد در این صورت فرد باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

یکی از علت‌‌های ابتلا به کیفوز می‌‌تواند مادرزادی باشد که در این صورت کودک تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد. می‌توان برای درمان کیفوز از درمان‌های غیر جراحی و جراحی استفاده کرد. متخصص ارتوپد می‌تواند جراحی فلوشیپ دیسک و ستون فقرات را نیز انجام دهد.

به فلوشیپ ستون فقرات پیری ستون فقرات نیز گفته می‌شود. افراد با افزایش سن ممکن است دچار پیری در ستون فقرات شود که در این صورت باید به متخصص ارتوپد مراجعه کنند و تحت درمان‌هایی قرار بگیرد.

برای اینکه از فلوشیپ ستون فقرات و دیگر بیماری‌های مرتبط با استخوان جلوگیری شود باید شیوه زندگی را تغییر دهید و همچنین ورزش و تمریناتی را که باعث تقویت عضلات شما می‌شوند را به صورت مکرر انجام دهید.

اینکه چه درمانی را برای جراحی‌های استخوان و یا ستون فقرات در نظر بگیرید تا کمترین عوارض را برای فرد بیمار داشته باشد یکی از مهمترین مواردی است که بسیار حائز اهمیت است و باید به آن توجه کرد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا